Vyberte stránku

Průmyslové elektrické ohřívače

Vítejte ve světě topných těles a snímačov teploty!

Topná tělesa

orrfűtések, palástfűtések, lapfűtések

Snímače teploty

J, K, PT-100

Regulátory teploty

analóg, digitális, komplett szabályzó egységek

Vyhřívání forem

fűtőpatronok, csőfűtések, spirálfűtések

Součástky

szilárdtest relék, csatlakozók, minden ami a géphez kell…

UV a IR zářiče

új termékek

Vyhřívání, snímače teploty a regulační jednotky pro plastikářskýu prúmysl

V roce 1994 jsme si vytyčili cíl vyrábět vysoce kvalitní a cenově dostupné produkty

9

Vysoce kvalitní výrobky

Mindig elsődleges szempont volt a magas minőség elérése. Ennek elérése érdekében felkutattuk a legjobb anyagokat, kialakítottuk és dokumentáltuk a gyártási folyamatokat, dokumentáljuk a vevői igényeket.

9

Skouška produktů

Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, engedje meg, hogy meggyőzzük….. itt

9

Přeprava

Felkészültünk a sürgős üzemeltetési problémák megoldására. Több száz darabos raktárkészletet hoztunk létre orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból …

9

Výroba ohleduplná k životnímu prostředí

Gyakran a rossz fűtések javíthatóak, vagy részei felhasználhatók. Nekünk ez idő megtakarítás, Önöknek költséghatékonyság. A környezetterhelés pedig csökken.

U nás žádná objednávka není příliš malá

Cégünk alapításakor mi is kicsik voltunk… a termékfejlesztés és a termelőeszközök gyártása során mi is kis vásárlók voltunk. Örültünk, ha az alapanyagokból a lehető legkisebb mennyiséget megvásárolhattuk többletköltségek nélkül.

Ez a hozzáállás az évek során a HITZE BT egyik alapfilozófiája lett. Mindenkinek igyekszünk segíteni felár nélkül. Nálunk nem szükséges egy termékből többet rendelni. Le tudunk gyártani egy darabot is. A folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy egy darabot is magas minőségben tudunk elkészíteni.

Aki még nem ismer minket, szeretné kipróbálni először a terméket. Addig nem is mer egy nagyobb rendelést küldeni. Nálunk ez is megoldható.

Tudjuk, hogy aki hirtelen bajba kerül – egy fűtés vagy hőérzékelő hiba miatt nem tud szállítani-, annak minden segítség fontos. Ennek érdekében több száz darabos raktárkészletünk van orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból. Néhány óra alatt pedig szinte bármilyen fűtést le is tudunk gyártani. Ehhez egy integrált termelésirányításunk és rugalmas gyártásszervezésünk van.

Zavolejte nám: (+421) 949 699 791

Ochodných partnerů

kusové skladové zásoby

Zemí

let zkušenosti

Kontaktujte nás

Cím: SK – Marcelová

Telefon: (+421) 949 699 791

Email: csaba.toth [kukac] hitzeco.com

Nyitvatartás: 8:00 – 15:00