Vyberte stránku

Ipari elektromos fűtőelemek

Vítejte na naší stránce!

Fűtések

orrfűtések, palástfűtések, lapfűtések

Hőérzékelők

J, K, PT-100

Hőfokszabályzók

analóg, digitális, komplett szabályzó egységek

Szerszámfűtések

fűtőpatronok, csőfűtések, spirálfűtések

Alkatrészek

szilárdtest relék, csatlakozók, minden ami a géphez kell…

UV és infra lámpák

új termékek

Fűtés, érzékelés és szabályozás a műanyagiparban

1994-ben azt a cél tűztük ki, hogy jó minőségű és elérhető árú termékeket gyártsunk

9

Magas minőségű termékek

Mindig elsődleges szempont volt a magas minőség elérése. Ennek elérése érdekében felkutattuk a legjobb anyagokat, kialakítottuk és dokumentáltuk a gyártási folyamatokat, dokumentáljuk a vevői igényeket.

9

Termékpróba

Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, engedje meg, hogy meggyőzzük….. itt

9

Szállítás

Felkészültünk a sürgős üzemeltetési problémák megoldására. Több száz darabos raktárkészletet hoztunk létre orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból …

9

Környezettudatos gyártás

Gyakran a rossz fűtések javíthatóak, vagy részei felhasználhatók. Nekünk ez idő megtakarítás, Önöknek költséghatékonyság. A környezetterhelés pedig csökken.

Nálunk nem lehet egy rendelés kicsi

Cégünk alapításakor mi is kicsik voltunk… a termékfejlesztés és a termelőeszközök gyártása során mi is kis vásárlók voltunk. Örültünk, ha az alapanyagokból a lehető legkisebb mennyiséget megvásárolhattuk többletköltségek nélkül.

Ez a hozzáállás az évek során a HITZE BT egyik alapfilozófiája lett. Mindenkinek igyekszünk segíteni felár nélkül. Nálunk nem szükséges egy termékből többet rendelni. Le tudunk gyártani egy darabot is. A folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy egy darabot is magas minőségben tudunk elkészíteni.

Aki még nem ismer minket, szeretné kipróbálni először a terméket. Addig nem is mer egy nagyobb rendelést küldeni. Nálunk ez is megoldható.

Tudjuk, hogy aki hirtelen bajba kerül – egy fűtés vagy hőérzékelő hiba miatt nem tud szállítani-, annak minden segítség fontos. Ennek érdekében több száz darabos raktárkészletünk van orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból. Néhány óra alatt pedig szinte bármilyen fűtést le is tudunk gyártani. Ehhez egy integrált termelésirányításunk és rugalmas gyártásszervezésünk van.

Hívjon minket: (+36 1) 425 2833

Partner

Készlet

Ország

év tapasztalat

Lépjen velünk kapcsolatba:

Cím: H – 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

Telefon: (36) 1  425 2833

Email: info [kukac] hitze.hu

Nyitvatartás: 8:00 – 15:00