Select Page

INDUSTRIAL ELECTRICAL HEATERS

Welcome to the world of heating and temperature sensors!

Heaters

nossle heaters, band heaters, flat heaters

Thermosensors

J, K, PT-100

Temperature controllers

analog, digital, controller units

Moldheaters

cartridges, tubular heaters, rolled heaters

Spare parts

solid state relays, connectors, everything you need for the machine …

UV and infrared lamps

new products

Heaters, senzors and temperature controlers for plastic industry

In 1994, we set ourselves the goal of producing high quality and affordable products

9

High quality products

Mindig elsődleges szempont volt a magas minőség elérése. Ennek elérése érdekében felkutattuk a legjobb anyagokat, kialakítottuk és dokumentáltuk a gyártási folyamatokat, dokumentáljuk a vevői igényeket.

9

Product trial

Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, engedje meg, hogy meggyőzzük….. itt

9

Shipping

Felkészültünk a sürgős üzemeltetési problémák megoldására. Több száz darabos raktárkészletet hoztunk létre orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból …

9

ECO friendly production

Gyakran a rossz fűtések javíthatóak, vagy részei felhasználhatók. Nekünk ez idő megtakarítás, Önöknek költséghatékonyság. A környezetterhelés pedig csökken.

There are no small orders

Cégünk alapításakor mi is kicsik voltunk… a termékfejlesztés és a termelőeszközök gyártása során mi is kis vásárlók voltunk. Örültünk, ha az alapanyagokból a lehető legkisebb mennyiséget megvásárolhattuk többletköltségek nélkül.

Ez a hozzáállás az évek során a HITZE BT egyik alapfilozófiája lett. Mindenkinek igyekszünk segíteni felár nélkül. Nálunk nem szükséges egy termékből többet rendelni. Le tudunk gyártani egy darabot is. A folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy egy darabot is magas minőségben tudunk elkészíteni.

Aki még nem ismer minket, szeretné kipróbálni először a terméket. Addig nem is mer egy nagyobb rendelést küldeni. Nálunk ez is megoldható.

Tudjuk, hogy aki hirtelen bajba kerül – egy fűtés vagy hőérzékelő hiba miatt nem tud szállítani-, annak minden segítség fontos. Ennek érdekében több száz darabos raktárkészletünk van orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból. Néhány óra alatt pedig szinte bármilyen fűtést le is tudunk gyártani. Ehhez egy integrált termelésirányításunk és rugalmas gyártásszervezésünk van.

Call us: (+36 1) 425 2833

Partners

Stock

Countries

years of experience

Contact us:

Address: H – 1211 Budapest, Tekercselő str. 3/A.

Phone: (+36 1) 425 2833

Email: info [At] hitze.hu

Opening hours: 8:00 – 15:00