Oldal kiválasztása

Fűtések

Elektromos fűtéseket gyártunk többféle kialakításban és méretben, az ipar számos területére

Orrfűtések

Az orrfűtések mérettartománya 30mm-től indul, 20 és 60mm között 9-féle szélességben készülnek. A fűtések köpenyanyaga sárgaréz. A mechanikai kialakításnak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően zárt felépítés és üzembiztos működés jellemzi termékeinket. A ráfolyó műanyagok eltávolítása egyszerűen és érintésvédelmileg biztonságosan elvégezhető anélkül, hogy az élettartamot csökkentenénk.Előfordul, hogy a feldolgozott műanyagok gőzei (pl. PVC) káros hatással vannak az orrfűtések sárgaréz köpenyanyagára, és idő előtti tönkremenetelt vagy érintésvédelmi veszélyt jelentenének. Ennek a problémának a megoldására is kínálunk lehetőséget: az orrfűtések megrendelhetők rozsdamentes acél kivitelben is.

A kivezetés normál esetben 500mm-es üvegszálszövet szigetelésű és fémharisnya védelmű vezeték. A kialakítás rendkívül stabil, a mechanikai és hőhatásoknak ellenáll. Lehetőség van egyéb kivezetéstípus (pl. vasaló csatlakozó, porcelán sorkapocs) választására is, amennyiben a geometriai méretek lehetővé teszik.

Az orrfűtésekből állandó raktárkészlettel rendelkezünk, amely a normál teljesítményű ò típusokat jelenti, és lehetőséget ad az azonnali igények 1-2 darabos kiszolgálására.

Palástfűtések

A 60mm-nél nagyobb szélesség-tartományban készülő palástfűtések köpenyanyaga rozsdamentes acél, amely jól ellenáll a vegyi és mechanikai hatásoknak. A minimális átmérő ezeknél a fűtéseknél 30mm. Az átmérő és a szélesség 1 milliméterenként változhat. A palástfűtéseket minden esetben a megrendelői igényeknek megfelelően, mintadarab vagy rajz alapján készítjük el. Szükség esetén furatokat, hőérzékelő aljzatokat vagy kötődobozokat is el tudunk helyezni rajtuk.

Az adott méreten belül nagy teljesítménnyel rendelkező fűtésekhez lehetőség van hővédő burkolatot is rendelni, amely szétnyitható kivitelben, szintén rozsdamentes acélból készül.

A palástfűtésekhez is lehetőség van többféle kivezetéstípus közül választani.

Kerámiabetétes palástfűtések

Termékskálánkban szerepelnek kerámia betétes palástfűtések is. Ezek akkor kerülnek alkalmazásra, ha az adott méretben nagy teljesítményt akarunk elérni, párosítva hosszú élettartammal. A fűtőtesteket szintén minta vagy rajz alapján gyártjuk, szükség esetén hőérzékelő vagy egyéb csatlakozó furatokkal. A kerámia palástfűtésekhez a vezetékes kivezetésen kívül szintén többféle kivezetéstípus választható.

A fűtések ezen csoportja magasabb árfekvésű az azonos méretű palástfűtéseknél, ezért ahol a nagy teljesítményigény nem indokolja, választható a normál palástfűtés is. A méretezéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.

A műszaki felépítés miatt ezeknél a fűtéseknél gyakran lehetőség van a javításra is. Akkor érdemes a javítással foglalkozni, ha a kerámia testek jelentős része épp, nem törött vagy repedt, illetve kevésbé szennyeződött műanyaggal. A fűtőtestek javítási költsége kedvezőbb mint az új fűtések legyártása.

Lapfűtések

Kínálatunkban megtalálhatók a sík felületek fűtésének megoldására szolgáló lapfűtések, „L” alakú lapfűtések, „U” alakú fűtések és fűtőkeretek is, kialakítási és méretbeli korlátok nélkül. A megrendeléshez mintadarab vagy vázlatrajz elegendő. Igény esetén a fűtésekhez leszorító lemezeket vagy rögzítő keretet is le tudunk gyártani. A lapfűtésekhez is többféle kivezetéstípus rendelhető.

Lépjen velünk kapcsolatba

H - 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

+36 1 425 2833

info [kukac] hitze.hu