Oldal kiválasztása

Hőérzékelők

Széles típusválasztékkal rendelkezünk hőérzékelőkből

Hőérzékelők

A műanyagfeldolgozó gépek fontos alkatrésze a hőérzékelő. Társaságunk az alkalmazott összes fontos típus gyártásával foglalkozik. Kínálatunkban szerepelnek a Fe-CuNi(J), Ni-CrNi(K), PT100, és 2xPT50-es hőérzékelők. Minden hőérzékelőt legyártunk, amennyiben az érzékelő elem és a hozzá tartozó vezeték beszerezhető. A főbb típusok ismertetője letölthető a dokumentumtárból, minta vagy rajz alapján bármilyen hőérzékelőt legyártunk.

Az érzékelő fej ponthegesztéssel és keményforrasztással készül, nagy hőállóságú üvegszál-szövet vagy szilikon szigetelésű vezetékkel, szükség esetén törésgátló rugóval felszerelve kerül szállításra.

A gyártáshoz szükséges alapanyagokból és csatlakozó elemekből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így lehetőség van sürgős esetekben 1-1db 1-2 órán belüli legyártására.

Szerszámok hőelemei

A melegcsatornás szerszámok térhódításával egyre nagyobb igény jelentkezik a beömlő fúvókákon belüli Fe-CuNi(J) típusú köpenyhőelemekre. Ezekből d1 és d1,5mm-es méretben, 60-250mm hosszúságban cca. 50-100db-os raktárkészlettel rendelkezünk az azonnali igények kiszolgálására. A köpenyhőelemek 1000mm és 2000mm-es vezetékhosszal készülnek. A beömlők hőelemei lehetnek speciális kialakításúak is, előfordul hogy egy réz gyűrűbe vannak forrasztva. Ezek legyártása nem jelent problémát nekünk, méretezés vagy mintadarab szükséges.

A szerszámok hőérzékelőinek másik csoportját az elosztótömbök hőérzékelői alkotják. Ezek általában hasáb alakúak, a felületre lecsavarozhatók. Bizonyos esetekben a mérőfej a hasábból kilógó csapban van, amely a felszereléskor benyúlik a tömbbe.

Ezek a típusok is megtalálhatók kínálatunkban, néhány darab ezekből is azonnal elérhető.

Lépjen velünk kapcsolatba

H - 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

+36 1 425 2833

info [kukac] hitze.hu