Beömlőfűtések

A műanyagfeldolgozás fejlődésével egyre elterjedtebbek a melegcsatornás szerszámok, amelyek a műanyagok takarékosabb felhasználása mellett, esztétikus termékfelületet eredményeznek. Kínálatunkban szerepelnek fúvókafűtések hőelemes és hőelem nélküli kivitelben. A hőelem nélküli kivitelekhez tudunk adni köpenyhőelemeket is. A fűtések többféle profillal állnak rendelkezésre, nagy megbízhatóságú típusok, amelyek köpenycsöve rozsdamentes acél. A feltekert fűtések szorosan illeszkednek, de szükség esetén többféle rögzítőlemezt is tudunk gyártani hozzá, annak függvényében, hogy a szerszámban mennyi hely áll rendelkezésre.

Előfordulnak tokozott kivitelű, zárt típusok is, amelyeknél a belső gyűrű pontos illesztése biztosítja megfelelő hőátadást. Felkészültünk ezeknek a típusoknak a komplett gyártására is.

Gyakorlati tapasztalataink alapján vállaljuk a beömlő fűtésének és hőérzékelőjének cseréjét is. Rendelkezésre állnak nálunk dokumentációk, fotók és eszközök a fúvókák szétszereléshez, a fémrészek károsítása nélkül.