Csőfűtések

A melegcsatornás szerszámok fűtésének fontos eleme az elosztótömbök csőfűtőteste. Ezeket általában egyenes kivitelben szállítjuk, és a helyszínen kerülnek meghajlításra a szerszám geometriájának megfelelően. Természetesen üzemünkben vállaljuk a régi tönkrement fűtések kiszedését – akár forgácsolással is -, és az újak beépítését. A csőfűtések rozsdamentes köpenycsővel, többféle átmérőben és kivezetéstípussal rendelhetőek. Tömbök javításánál az elhasználódott bekötővezetékeket is tudjuk cserélni. A tömbök hőmérsékletét általában egy speciális alakú, lecsavarozható hőérzékelővel mérik. Ez a hőérzékelő típus szerepel kínálatunkban, szükség esetén gyorsan tudunk gyártani belőle.

A csőfűtések számos további alkalmazási helyen előfordulnak, pl. szárítókban, temperálókban. Mintadarab alapján vállaljuk ezeknek a gyártását is.

A csőfűtések egyik speciális típusa kifejezetten levegő fűtésére készül. A palástfelületen spirál alakban feltekert és rögzített bordázat található, amely jelentősen megnöveli a hőátadó felületet, Kínálatunkban ezek a típusok is szerepelnek.