Hőérzékelők

A műanyagfeldolgozó gépek fontos alkatrésze a hőérzékelő. Társaságunk az alkalmazott összes fontos típus gyártásával foglalkozik. Kínálatunkban szerepelnek a Fe-CuNi(J), Ni-CrNi(K), PT100, és 2xPT50-es hőérzékelők. Minden hőérzékelőt legyártunk, amennyiben az érzékelő elem és a hozzá tartozó vezeték beszerezhető. A főbb típusok ismertetője letölthető itt, de minta vagy rajz alapján bármilyen hőérzékelőt legyártunk.

Az érzékelő fej ponthegesztéssel és keményforrasztással készül, nagy hőállóságú üvegszál-szövet vagy szilikon szigetelésű vezetékkel, szükség esetén törésgátló rugóval felszerelve kerül szállításra.

A gyártáshoz szükséges alapanyagokból és csatlakozó elemekből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így lehetőség van sürgős esetekben 1-1db 1-2 órán belüli legyártására.

A szerszámon és a beömlő fúvókákon belül igen elterjedtek a Fe-CuNi(J) típusú köpenyhőelemek. Ezekből ø1 és ø1,5mm-es méretben, 60-250mm hosszúságban cca. 50-100db-os raktárkészlettel rendelkezünk az azonnali igények kiszolgálására. A köpenyhőelemek 1000mm és 2000mm-es vezetékhosszal készülnek.