Hőfokszabályzók

A műanyagfeldolgozó gépek üzemeltetése során gyakran van szükség az elöregedett hőfokszabályzók cseréjére. Az általunk forgalmazott Maxthermo analóg, digitális és mikroprocesszoros szabályzók kínálatából könnyen választható egy az adott igényeknek leginkább megfelelő típus.

Általános követelmények esetén (néhány fokos pontosság) jól alkalmazhatóak a körpotméteres, vagy kódtárcsás változatok. Ez utóbbiak minden esetben rendelkeznek mért hőfok kijelzéssel, míg a körpotméteres típusok esetén a kijelző opcionálisan rendelhető. A műszercsalád minden tagja rendelkezik azzal a képességgel, hogy igény esetén – a műszer méretének függvényében-, további kimenetek kerüljenek beépítésre.

A legmagasabb igényeket is kielégítik a termékskála mikroprocesszor vezérlésű tagjai. Ezekkel fűtési / hűtési feladatokat, vagy több lépcsőben történő fűtést is meg lehet oldani. Lehetőség van a műszer programelemeinek módosítására, ezáltal pl. a felhasználó választhatja ki a bemeneti hőérzékelő típusát.

A programból egyszerűen elindítható az Auto Tuning (AT) funkció, amely optimalizálja a programbeállításokat.

A műszer kimenete lehet a beépített jelfogó, illetve szilárdtest relét (SSR) vezérlő kimenet. Több kimenet esetén ezek tetszőlegesen változtathatók.