Minőségpolitika

A HITZE BT a fontosnak tartja azt, hogy teljes mértékben megfeleljen termékeivel és szolgáltatásaival a felmerülő vevői elvárásoknak, lehetőség szerint felülmúlja azokat. Mindent megteszünk az iparágon belül elfoglalt helyünk megtartásáért és a növekvő részesedés megszerzéséért.
A jó minőségű termékek folyamatosan csak szabályozott és dokumentált gyártási folyamatokkal állíthatók elő, ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabványrendszernek megfelelő minőségirányítási rendszert alakítottunk ki.
A meglévő és leendő partnerek bizalmának megnyerése érdekében, illetve hírnevünk erősítése érdekében, cégünk minőségügyi politikáját a következők szerint határozzuk meg:

A meglévő és leendő partnerek bizalmának megnyerése érdekében, illetve hírnevünk erősítése érdekében, cégünk minőségügyi politikáját a következők szerint határozzuk meg:

  1. Termékeinknek jó minőségűeknek és megbízhatóknak kell lennie, hogy vevőink teljes mértékben elégedettek legyenek,
  2. A felmerülő vevői igények alapján folyamatosan bővítjük termékskálánkat, ezáltal egyszerűsítve megrendelőink beszerzési folyamatait,
  3. Minőségirányítási rendszerünket folyamatosan ellenőrizzük, javítjuk, amely elősegíti a HITZE BT eredményes működését és hozzájárul magas műszaki színvonalú termékek gyártásához,
  4. Mind a vezetőség tagjai, mind az alkalmazottak felelősek a minőségért, értik és támogatják a minőségirányítási célok elérését,
  5. Mindent megteszünk a hibák megelőzéséért az előkészítéstől a kivitelezésig, a részfolyamatok minden fázisában, illetve az esetlegesen bekövetkezett nem megfelelőségek gyors és a megrendelő számára teljes mértékben megfelelő elhárításáért,
  6. Rendszeres képzésekkel biztosítjuk dolgozóink alkalmasságát, ösztönözve őket a minőségjavításban való aktív részvételre és a vevőközpontúság szemelőtartására.

A HITZE BT termékeivel hírnevet és megbecsülést kíván elérni az ipari elektromos fűtőtest- és hőérzékelő gyártás területén.

Budapest, 2018. július 1.

Csarankó Ferenc                           Veres Viktor

     Ügyvezető                       Minőségirányítási vezető