Szállítás

Szállítás raktárról:
Felkészültünk a sürgős üzemeltetési problémák megoldására. Több száz darabos raktárkészletet hoztunk létre orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból. Ezek az alkatrészek azonnal hozzáférhetőek, illetve néhány órán belül eljuttathatók az ország bármely pontjára. Ezzel jelentős termeléskiesést tudunk elkerülni.

Gyártás megrendelésre:

A megrendelést követően normál esetben 4-5 nap alatt legyártjuk a kért fűtéseket.Sürgős esetben természetesen lehetőség van 1-1 db alkatrész soron kívüli legyártására.

A megrendelt termékek átvétele:

Amint a megrendelt fűtések, hőérzékelők elkészültek, Önnek több lehetősége van az átvételre:

  • személyesen eljön és átveszi üzemünkben; ha közel vannak hozzánk, vagy egyébként is járnak erre, illetve sürgős esetekben célszerű ezt választani,
  • postai úton küldjük el; a beérkező megrendelések 70-80%-át így teljesítjük,mert a postaköltség sokkal kisebb mint az utazás és időveszteség költsége, a normál postai szállítás 1-2 nap, az idő garantált általában 1 nap, a pontos szállítási költségekről kérje tájékoztatásunkat a megrendelés leadásakor,
  • futár szolgálattal is küldhetőek a termékek, ha nem tudnak érte jönni, de sürgősen szüksége lenne az árura. A futárt küldhetik Önök is, de nekünk is van szerződésünk kedvező árú, rugalmas szállítóval. Amennyiben szüksége van a gyors szállításra, azt a megrendeléskor jelezze, és kérjen tájékoztatást a várható költségekről.