Oldal kiválasztása

Ipari Elektromos Fűtőelemek

25 éve gyártunk fűtéseket, hőérzékelőket és megvalósítunk szabályozási feladatokat

Számíthat ránk

Gyártás

Rajz vagy minta alapján legyártjuk Önnek

Javítás

Ami elromlott gyakran javítható

Egyedi fűtésrendszerek

Ön tudja mi a feladat – mi megtervezzük és legyártjuk

Rólunk

A HITZE BT-t 1994-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy jó minőségű, versenyképes árú alkatrészeket gyártsunk a műanyagfeldolgozó ipar vállalkozásai számára.

Műanyagipari tapasztalatunk alapján jutottunk arra a felismerésre, hogy jelentős igény mutatkozik a jó minőségű, elérhető áru, és gyorsan beszerezhető alkatrészekre.

Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a vevői elvárásokat minél magasabb szinten tudjuk kielégíteni, ezért minden egyedi igényt fokozott figyelemmel kezeltünk.

Az orrfűtések gyártását a piaci igények alapján hamarosan a palástfűtések (nagyobb méretű és élettartamú fűtések) és hőérzékelők előállítása követte. Az évek folyamán a termékpaletta kibővült, mára a feldolgozógépek és szerszámok összes fűtési, hőérzékelési és hőfokszabályzási alkatrésze megtalálható termékskálánkon.

A vállalat ügyfelei között elsőként a hazai kis- és közepes vállalatok jelentek meg, melyek az évek során a HITZE BT-vel közösen fejlődtek. A megfelelő referenciák és a különböző szakmai fórumokon való részvétel eredménye képen együttműködés alakult ki nagyobb hazai műanyagfeldolgozó cégekkel és a multinacionális vállalatok hazai leányvállalataival.

A fűtőtest és hőérzékelő gyártás mellett fűtőpatronok gyártása, forgalmazása, hőfokszabályzók forgalmazása, hőfokszabályzó egységek építése, és szerszámfelújítások végzése is a tevékenységek közé került.

Jelenleg igyekszünk minden megrendelést 6-8 munkanapon belül kiszolgálni, de jelentős raktárkészlettel rendelkezünk orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból a sürgős (maximum 1 órán belüli) kiszolgáláshoz.

Válasszon minket!

9

Környezettudatos gyártás

Gyakran a rossz fűtések javíthatóak, vagy részei felhasználhatók. Nekünk ez idő megtakarítás, Önöknek költséghatékonyság. A környezetterhelés pedig csökken.

9

Új technológiák alkalmazása

Amennyiben a termékeink minőségét egy új technológia segítségével stabilizálni vagy javítani tudjuk, azt mi rövid idő alatt integráljuk a gyártási folyamatokba

9

Magas minőségű termékek

Mindig elsődleges szempont volt a magas minőség elérése. Ennek elérése érdekében felkutattuk a legjobb anyagokat, kialakítottuk és dokumentáltuk a gyártási folyamatokat, dokumentáljuk a vevői igényeket.

Év tapasztalat

Ország

Készlet

Partner

Lépjen velünk kapcsolatba

H - 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

+36 1 425 2833

info [kukac] hitze.hu