Ohrevy trysiek

Egy kis alkatrész, amely gyakran a legfontosabb…

Vyhrievače vstrekovacích trysiek

A műanyagfeldolgozó gépek egyik legkisebb, általában egyszerű kialakítású alkatrésze az orrfűtés. Nem megfelelő működése azonban gyakran a teljes gyártási folyamatot megállíthatja, mivel nagyon fontos, hogy a szerszámba belépő műanyag ömledék megfelelő hőmérsékletű legyen. Elhelyezkedése miatt ez az egyik legsérülékenyebb területe a gépnek, és a készletezés ellenére sokszor ezekre van szükség azonnal.

Az orrfűtések mérettartománya 30mm-től indul, 20 és 60mm között 9-féle szélességben készülnek. A fűtések köpenyanyaga sárgaréz. A mechanikai kialakításnak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően zárt felépítés és üzembiztos működés jellemzi termékeinket. A ráfolyó műanyagok eltávolítása egyszerűen és érintésvédelmileg biztonságosan elvégezhető anélkül, hogy az élettartamot csökkentenénk.Előfordul, hogy a feldolgozott műanyagok gőzei (pl. PVC) káros hatással vannak az orrfűtések sárgaréz köpenyanyagára, és idő előtti tönkremenetelt vagy érintésvédelmi veszélyt jelentenének. Ennek a problémának a megoldására is kínálunk lehetőséget: az orrfűtések megrendelhetők rozsdamentes acél kivitelben is.

A kivezetés normál esetben 500mm-es üvegszálszövet szigetelésű és fémharisnya védelmű vezeték. A kialakítás rendkívül stabil, a mechanikai és hőhatásoknak ellenáll. Lehetőség van egyéb kivezetéstípus (pl. vasaló csatlakozó, porcelán sorkapocs) választására is, amennyiben a geometriai méretek lehetővé teszik.

Az orrfűtésekből állandó raktárkészlettel rendelkezünk, amely a normál teljesítményű típusokat jelenti, és lehetőséget ad az azonnali igények 1-2 darabos kiszolgálására.

Bezpečné odstránenie vytečeného plastu

  1. po krátkom opätovnom vyhriatí odstránime usadeniny pomocou šróbováka alebo iného plochého kovového predmetu. Pohyb vykonávame po dĺžke vyhrievača.
  2. menšie nečistoty sú ľahko a bezpečne odstrániteľné za použitia drôtenej kefy.

Neodporúča sa ohrievanie pomocou plameňa (opalovanie), lebo môže dôjsť k poškodeniu vnútra vyhrievača, alebo sa môže v dôsledku vysokej teploty roztopiť spoj medzi vývodom a samotným telom vyhrievača

Kontaktujte nás

SK - Hitze s.r.o.

(+421) 949 699 791

csaba.toth [zavináč] hitzeco.com