Oldal kiválasztása

Szállítás

Rengeteg lehetőség

a szállítás nem lehet probléma, csomagban vagy akár személyesen

Szállítás raktárról

Tudjuk, hogy aki hirtelen bajba kerül – egy fűtés vagy hőérzékelő hiba miatt nem tud gyártani-, annak minden segítség fontos.

Felkészültünk a sürgős üzemeltetési problémák megoldására. Több száz darabos raktárkészletet hoztunk létre orrfűtésekből, hőérzékelőkből és fűtőpatronokból.

Néhány óra alatt pedig szinte bármilyen fűtést vagy hőérzékelőt le is tudunk gyártani.

 

Ezek az alkatrészek azonnal hozzáférhetőek, illetve néhány órán belül eljuttathatók az ország bármely pontjára.

Ezzel jelentős termeléskiesést tudunk elkerülni.

Amennyiben azonban elegendő idő áll rendelkezésre, akkor legyártjuk az eredetivel mindenben megegyező alkatrészt, és a megbeszéltek szerint el is juttatjuk Önökhöz.

Gyártás megrendelésre

Amennyiben olyan fűtésre van szükség amely a raktáron lévőkből nem pótolható vagy helyettesíthető, azt rajz vagy mintadarab alapján legyártjuk Önöknek. A gyártás normál esetben néhány munkanap, de természetesen meg tudjuk oldani azt is, ha vészhelyzet miatt azonnali gyártásra van szükség.

 

Az elkészült termékek átvételére is több lehetőség van:

  • személyesen eljön és átveszi üzemünkben; ha közel vannak hozzánk, vagy egyébként is járnak erre, illetve sürgős esetekben célszerű ezt választani,
  • postai úton küldjük el; a beérkező megrendelések 70-80%-kát így teljesítjük,mert a postaköltség sokkal kisebb mint az utazás és időveszteség költsége, a postai szállítás 1-2 nap, a pontos szállítási költségekről kérje tájékoztatásunkat a megrendelés leadásakor,
  • futár szolgálattal is küldhetőek a termékek, ha nem tudnak érte jönni de sürgősen szüksége lenne az árura. A futárt küldhetik Önök is, de nekünk is van szerződésünk kedvező árú, rugalmas szállítóval. Amennyiben szüksége van a gyors szállításra, azt a megrendeléskor jelezze, és kérjen tájékoztatást a várható költségekről.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

H - 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

+36 1 425 2833

info [kukac] hitze.hu