Oldal kiválasztása

Ipari Elektromos Fűtőelemek

Próbálja ki termékünket!

Számíthat ránk

Gyártás

Rajz vagy minta alapján legyártjuk Önnek

Javítás

Ami elromlott gyakran javítható

Egyedi fűtésrendszerek

Ön tudja mi a feladat – mi megtervezzük és legyártjuk

Termékpróba

Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, engedje meg, hogy meggyőzzük.  Nem tudja eldönteni, hogy a mi termékünk megéri-e az árát?

Vagy Ön is jobban szereti, ha a megvásárolandó terméket megnézheti, megfoghatja, esetleg ki is próbálhatja, és nem csak egy katalógus fényképe vagy táblázata alapján kell megrendelnie?

Nálunk ez nem probléma.

Mi biztosítjuk új (leendő) ügyfeleinknek a termékpróba lehetőségét: adjon meg egy orrfűtés méretet, és mi küldünk Önöknek egy próbadarabot díjmentesen.

Ezáltal saját üzemükben, személyesen győződhetnek meg arról, hogy a termék minősége, élettartama megfelel-e az Önök elvárásainak.

A további részletekért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

Válasszon minket!

9

Környezettudatos gyártás

Gyakran a rossz fűtések javíthatóak, vagy részei felhasználhatók. Nekünk ez idő megtakarítás, Önöknek költséghatékonyság. A környezetterhelés pedig csökken.

9

Új technológiák alkalmazása

Amennyiben a termékeink minőségét egy új technológia segítségével stabilizálni vagy javítani tudjuk, azt mi rövid idő alatt integráljuk a gyártási folyamatokba

9

Magas minőségű termékek

Mindig elsődleges szempont volt a magas minőség elérése. Ennek elérése érdekében felkutattuk a legjobb anyagokat, kialakítottuk és dokumentáltuk a gyártási folyamatokat, dokumentáljuk a vevői igényeket.

Év tapasztalat

Ország

Készlet

Partner

Lépjen velünk kapcsolatba

H - 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

+36 1 425 2833

info [kukac] hitze.hu