Oldal kiválasztása

UV és infra lámpák

Új termékeink, amelyeket az ipar számos területén használunk

UV és infra lámpák, sugárzók

Cégünk egyik célkitűzése volt termékpalettánk folyamatos bővítése, amellyel a partnereinknél felmerülő igényeket ki tudjuk elégíteni.

Ennek a törekvésnek köszönhetően társaságunk az UVIR Lightning ipari IR (infravörös) és UV (ultraibolya) sugárzók gyártójának kizárólagos magyarországi képviselője lett.

Manapság ezeknek a sugárzóknak a használata az ipar számos területén, széleskörűen elterjedt, pl. műanyagipar, nyomdatechnika, festőipar, bútorgyártás, élelmiszeripar…

Az UVIR-nál úgy alakították ki a gyártási folyamatokat, hogy a saját termékek mellett rugalmasan tudják kiszolgálni az egyedi igényeket. A szerszámok és berendezések lehetővé teszik, hogy minden termékcsoportot vagy típust széles mérettartományban tudnak gazdaságosan gyártani.

Nem probléma ha egy saját sorozatban gyártott terméket kell a vevői igényekhez igazítani, de egy rajz vagy minta alapján bármilyen UV vagy IR sugárzót legyártanak, amely a termékskálájukba illeszkedik.

Mivel a gyártó saját (országon belüli) alapanyag forrásokkal rendelkezik, a gyártási és szállítási határidők elfogadhatóak, a gyártási idők kalkulálhatóak.

Lépjen velünk kapcsolatba

H - 1211 Budapest, Tekercselő utca 3/A.

+36 1 425 2833

info [kukac] hitze.hu